samlelån

Bankly.dk – Indhent lånetilbud som privatperson

Hos Bankly har man som privatperson mulighed for at indhente lånetilbud. Alle lånetilbud indhentes fra anerkendte danske banker. Når man benytter sig af den service, Bankly tilbyder, lader man bankerne komme til sig, i stedet for at man selv skal opsøge bankerne. På denne måde kan man få gode tilbud på lån. Bankly har et samarbejde med 6 forskellige banker, og man skal blot udfylde en enkelt ansøgning for at få tilbud fra disse. Det koster ikke noget at benytte sig af denne tjeneste, og det er samtidig helt uforpligtende.

Hvad er fordelene ved denne låneservice?

Den helt store og sikre fordel ved at anvende Bankly er, at man ved at udfylde en enkelt ansøgning får mulighed for at få tilbud om lån fra hele seks forskellige låneudbydere. Det er hurtigt, nemt og sikkert at benytte sig af tjenesten, og man vil blive informeret på både sms og e-mail om alt omkring den låneansøgning, man har sendt af sted. Man bestemmer i sidste ende helt selv, om man ønsker at gøre brug af et af de lånetilbud, man får, og man skal ikke stille sikkerhed for et lån gennem Bankly.

Hvilke banker kan man modtage lånetilbud fra?

Bankly samarbejder med følgende seks banker: Express Bank, Nordea, PenSam, Sparxpres, Resurs Bank og Basisbank. Det betyder med andre ord, at det er disse banker, man har mulighed for at modtage lånetilbud fra.

Hvad kan man låne penge til?

Det er naturligvis altid af stor interesse for den enkelte privatperson, hvad det er muligt at låne penge til. Når man ansøger om et lån gennem Bankly, er der intet krav til, at det skal oplyses, hvad pengene skal bruges til. Derfor har man fuldstændig selv friheden til at vælge, uanset hvem man er, og hvilken situation man står i. Man kan vælge at låne penge til ombygning eller tilbygning af sit hus, mens det også er populært at låne penge til båd, bil, campingvogn eller fritidshus. Materielle goder er også altid i højsædet hos forskellige låneoptagere, og særligt elektroniske ting som computer, iPad og smartphone er noget, der står højt på ønskeliste for mange. Uforudsete udgifter er også noget, danskerne bruger et lån til, og i sidste ende bestemmer man helt selv, hvad man vil bruge pengene til.

Hvilke krav er der til låneansøgeren?

For at kunne modtage lånetilbud gennem Bankly, er der nogle grundlæggende krav, der skal opfyldes, og disse vil være som følger:

  • For at kunne ansøge om et lån, skal man være fyldt mindst 18 år.
  • Man må ikke være registreret i RKI, Debitor Registret eller andre typer af skyldnerregistre.
  • Man skal have et dansk CPR-nummer.
  • Man skal bo i Danmark på en folkeregisteradresse.

Selvom man opfylder ovenstående betingelser, vil der aldrig være en garanti for, at man får reelle lånetilbud gennem Bankly, men man vil være godt på vej. Man vil også altid skulle gennemgå en personlig kreditvurdering.