ansøg om kviklån

Ansøg om kviklån

Nogle drømme kan du selv realisere, hvis du har pengene til det – en rejse til sol og varme, nye møbler eller lidt ekstra luft i økonomien, når julen eller sommerferien banker på døren. Tøv ikke med at tage din skæbne i egen hånd, og lån online til dine drømme.

Har du drømme om fremtiden?

Måske drømmer du om et barn? Om et bedre arbejde? Om en ny kæreste? Det kan ikke købes for penge, men andre drømme kan – hvorfor vente med de drømme, du selv er herre over?

Forny havemøblerne, rejs til sydens sol, eller kom igennem den dyre juletid eller sommerferien uden minus på kontoen. Med en kviklåns oversigt, behøver du ikke ligge din lykke og drømme i skæbnens hænder – du bestemmer selv, hvornår dine drømme skal indfries.

ansøg om kviklån

Ansøg om kviklån og indfri dine drømme

Du kan ansøge online om kviklån og få indfriet dine drømme allerede i morgen. Du behøver ikke have en dårlig økonomi for at optage et lån – et lån er blot en hurtigere vej til at indfri de drømme, du selv er herre over at indfri.

Ansøg om kviklån i dag og tag hånd om dit eget liv. Det hele foregår online, og opfylder du kravene til ansøgere, kan du have pengene på din konto i morgen. Det er ukompliceret, hurtigt og nemt.

Hvad er præmisserne for et kviklån?

Der er få præmisser for at kunne låne online:

  • Du skal have adgang til internettet
  • Du skal være i besiddelse af NemID
  • Du skal opfylde basale ansøgerkrav
  • Du skal kunne betale tilbage igen

Læs mere om de fire simple præmisser for online lån her…

Hvordan kan alt foregå online?

Det hele kan foregå online, fordi låneudbydere af kviklån selv indhenter nødvendige oplysninger om dig og din økonomi. Derudover behøver du ikke redegøre for, hvad du vil bruge lånet til. Ansøgningsprocessen er automatiseret frem til selve kreditvurderingen og tager derfor ingen tid, og du behøver ikke stille økonomisk sikkerhed for et kviklån.

Hvad skal du bruge NemID til?

Når du ansøger om et forbrugslån elektronisk, godkender du – det vil sige i princippet skriver under – med dit NemID. Det sikre og personunikke NemID verificerer dig som person, og oplyser låneudbyderen om dig og din økonomi. Låneudbydere kan ikke indhente andet, end du tillader via din ansøgning.

Hvilke basale ansøgerkrav er der?

De fire mest almindelige krav, der er til ansøgere af kviklån, er til din alder – du skal være juridisk myndig og dermed fyldt 18 år. Der er krav om, at dit statsborgerskab er dansk. Du må ikke have en historik som dårlig betaler og eksempelvis stå registreret i RKI, og så skal du hos mange udbydere helst have et fast job.

Hvordan garanterer du tilbagebetaling uden sikkerhed?

Du skal aldrig stille sikkerhed for et online lån. Det betyder, at låneudbyderen er nødt til at sikre sig på andre måder, når den månedlige tilbagebetaling skal i hus. Én måde er at kræve, at du har et fast job. Som dansk statsborger er du desuden berettiget til dagpenge eller kontanthjælp ved evt. arbejdsløshed, og hvis du ikke er registreret i RKI, er der større chance for at låneudbyderen kan være sikker på en regelmæssig betaling af de månedlige afdrag.