alka

Hvem kan få et Alka Mobilabonnement?

Alka Mobil er den enkle og billige løsning til dit mobil-abonnement. Faktisk er Alka Mobil noget af det billigste og mest enkle overhovedet på det danske marked. Alka Mobil findes i to varianter, nemlig et abonnement til 59. kr. pr. måned samt et abonnement til 84 kr. pr. måned. Dette er valgmulighederne.

Hvad indeholder de to typer mobilabonnementer så? Ja, det er også helt enkelt, de giver nemlig begge to fri tale og fri SMS. Forskellen mellem de to abonnementer er udelukkende datamængden, hvor modellen til 59 kr. indeholder 7 GB data, mens varianten til 84 kr. giver 10 GB data. Hertil kommer dog én vigtig forskel mere.

Alka Mobil til 59 kr.

Denne anden forskel mellem de typer abonnementer fra Alka Mobil er, at abonnementet til 59. kr. kun kan bruges i Danmark, det gælder også for de 7 GB data. Mens abonnementet til 84 kr. kan bruges i hele EU, inklusive de 10 GB data. Altså får du for 25 kr. ekstra om måneden 3 GB data mere, og du kan bruge alle 10 GB, når du er på rejse inden for EU. Ellers er de to abonnementer ens. Ganske enkelt, som sagt.

Grunden til, at alle danskere ikke allerede har abonnement hos Alka Mobil, er, at der er nogle betingelser for at tegne mobil-abonnement hos Alka. Det er nemlig sådan, at Alka samtidig er et forsikringsselskab. Forsikringsselskabet Alka har et samarbejde med blandt andet en række danske fagforbund. Det er disse to døre, der kan give dig adgang til Alka Mobil: Forsikringsselskabet eller et relevant fagforbund.

Hvis du har en eller flere forsikringer hos Alka, kan du få et af de to mobilabonnementer. Den anden mulighed er, hvis du er medlem af et af de 17 fagforbund, som Alka samarbejder med, så kan du også tegne abonnement på Alka mobil. Den tredje mulighed er selvfølgelig, at du opfylder begge krav.

Så mange danskere har mulighed for at få et Alka mobil-abonnement

Selvom det måske lyder som en begrænsning, at du enten skal have en forsikring hos Alka eller være medlem af et relevant fagforbund, så er 2.5 millioner danskere faktisk kvalificerede til at få mobil-abonnement hos Alka Mobil. Dette skyldes, at det er nok, at bare ét medlem af en husstand enten har en forsikring hos Alka eller er medlem af et relevant fagforbund. Så kan hele husstanden få Alka Mobil.

På Alkas hjemmeside kan du finde en liste over de 17 fagforbund, som Alka samarbejder med. Her er flere af de store forbund som 3F, HK og Dansk Metal, men også mindre forbund som for eksempel Håndbold Spiller Foreningen er med på listen. Hvis du er medlem af et af de 17 forbund, kan du få Alka Mobil.

Særlig godt bliver det, fordi du kan tegne abonnement til hele din husstand. Lever i fire personer sammen, kan I få fire mobilabonnementer for 236 kr. sammenlagt pr. måned. Med fri tale, fri SMS og 7 GB data hver især. Det bliver svært at finde noget billigere. Men hvad så med dækningen i øvrigt?

Alka Mobil samarbejder med Telia. Så mobilnetværket er det, som Telia driver sammen med Telenor. Det er et netværk, der er meget godt udbygget i Danmark. 99% af danskerne kan få 3G her, 97% kan få 4G. Og 5G er på trapperne. Så netværket er blot endnu en grund til at vælge Alka Mobil. Alt godt.