waoo bredbånd

Få den rette bredbåndshastighed hos Waoo

Det er vigtigt at lægge mærke til, at Waoo konsekvent tilbyder samme – høje – hastighed for både download og upload. Dette tilbydes som regel kun for netop fiberforbindelser, fordi kobberkablerne til telefon og TV ikke kan trække så store mængder data, og man må derfor spare et sted – på hastigheden for upload.

Aktive brugere af internettet

Men stadig flere mennesker har interesse i en høj hastighed også for upload, hvilket skyldes, at et stigende antal brugere af internettet er mere direkte aktive, når de er online. Førhen brugte vi internettet mere ‘passivt’ i den forstand, at vi søgte informationer, shoppede, bookede rejser og den slags. Dette gør vi stadigvæk, men i dag er mange danskere tillige ivrige gamere online, mange har desuden deres egen hjemmeside, alle og enhver lægger fotos og film op alle vegne, folk driver en webshop, flere og flere arbejder – i hvert fald delvist – hjemmefra. Alle disse brugere må have høj hastighed også på upload.

Singler, par og familier

Waoo anbefaler abonnementet ‘Basic’ til singler og par, mens ‘Extra’ anbefales til ‘familien’, og ‘Full’ til ‘Premium-brugeren’ alias ‘Gameren’. Dette med singler/par overfor familier er værd at hæfte sig ved: Én ting er nemlig, hvad I bruger internettet til, en anden ting er hvor mange personer, I er i husstanden – og som altså alle sammen skal kunne være online samtidig. Sønnen gamer, datteren streamer serier, mor arbejder og lægger stor billedfiler op, mens far kigger på YouTube videoer for at lære at hækle.

Hvor mange er I, og hvad vil I?

For at vælge den rette hastighed på din internetforbindelse må du således dels tage højde for hvor mange personer, der bor i husstanden, og som skal kunne være online samtidig, dels vide nogenlunde hvad de enkelte personer skal bruge bredbåndsforbindelsen til. ‘Gameren’ er nok den mest krævende, men de store familier kan altså også have brug for hurtigt internet, og i mange familier er der såmænd også en gamer.

Waoo giver hastighedsgaranti

Waoo giver hastighedsgaranti på deres fiberforbindelser, hvilket vil sige, at du altid får den hastighed, du abonnerer på. Dog er garantien, der gives på den hurtigste type, på 900/900 Mbit/s, selvom abonnementet altså siger 1000/1000. Men dette er normalt ved de højeste hastigheder, at udbyderen ikke kan garantere maksimal hastighed hele tiden. Men 900/900 Mbit/s rækker i alle tilfælde, også til gaming.

Vær beredt!

Hører du til en af ovennævnte grupper – gamerne, familierne, de hjemmearbejdende, ejerne af webshops, de serie-afhængige, der altid streamer – ja, så vil du hos Waoo kunne få den fiberforbindelse, der både giver dig superhurtig internetforbindelse til en rimelig pris her og nu, og samtidig forbereder dig på en fremtid med endnu flere aktiviteter online. Aktiviteter, vi ikke engang kender endnu. Men så er du beredt.

Eller hold dig til din cykel

Hvis du derimod lever alene og egentlig kun bruger internettet til at tjekke dine e-mails og læse lidt nyheder, ja så ville en fiberforbindelse med en hastighed på 1000/1000 Mbit/s svare nogenlunde til, at du faktisk er så glad for din cykel, men pludselig bestemmer dig for alligevel at investere i en Ferrari. Sømmet i bund, og det kan sikkert blive sjovt nok, men er der egentlig nogen grund til det?