expressvpn

Anmeldelse af Express VPN

Der er formentlig en god portion danskere, som stadig ikke klar over, hvad VPN er, eller hvorfor man skal bruge Express VPN. Hvis man ikke ved, hvad det er, giver argumentet om, at Express VPN er en af de bedste på markedet, måske ikke så god mening. Helt kort gør det din internetadgang sikker ved at kryptere din placering. Som en virksomhed, organisation eller privatperson, der deler personfølsomme oplysninger online, vil tjenesten kunne gøre den deling så tæt på sikker som muligt. Langt mere sikker, end din enhed er uden VPN

Hvad er VPN? 

Dine browser, dine apps og al din online aktivitet har et fodaftryk. Det fodaftryk tilskrives en eller flere ip-adresser. Adressen fungerer meget ligesom din husadresse. Bare med den kæmpe forskel, at alle dine aktiviteter online kan spores tilbage til din ip-adresse. Sådan er det heldigvis ikke i den fysiske virkelighed, vi befinder os i, når vi trasker rundt på gaden. VPN er opstået ved, at nogle mennesker ville skjule deres adresse, så hackere, korrupte regeringer eller bare udspionering bliver en hel del sværere og i visse tilfælde umulige. 

Skal du bruge VPN? 

Det kan være svært at gennemskue, hvorfor VPN egentlig giver mening for dig at bruge. Du har sikkert et antivirusprogram, som beskytter dig mod hackere. Du er faktisk heller ikke så utryg online, og du deler heller ikke følsomme oplysninger gør. Hvis det er tilfældet, er VPN måske ikke for dig. Dog skal vi alle forstå, at VPN ikke er hysterisk, og Express VPN råber ikke bare vagt i gevær for sjov. Hackerne har opbygget en hel industri, hvor dine oplysninger har enorm værdi. Din bankkonto, dine mails, din virksomheds aktivitet og deling af data – skal verden se dem?

En af de bedste på markedet

Svaret er meget simpelt nej. Dit CPR-nr. skal du holde tæt til kroppen sammen med din bankkonto. Taster du din kode til kortet i offentligheden, skjuler du også din kode, så en potentiel tyv ikke kan tømme kontoen. Det er præcis de samme mekanismer, som Express VPN vil hjælpe os med, når vi er online. Og de gør det virkelig godt. De er en stor virksomhed, hvor sikkerheden ikke bare pludselig halter. Når du eller din virksomhed benytter VPN, så SKAL virksomheden være sikker. Dér er Express VPN faktisk en af de meste sikre i Danmark. 

Stor tiltro som virksomhed

Ved brug af VPN overlader du pludselig ansvaret for din sikkerhed til en virksomhed. Hvis denne halter bare en smule med denne sikkerhed, hvad er så formålet? Derfor er dit øverste kriterie, at deres sikkerhed er i top, og bagefter kommer brugervenligheden. De udfordringer, du får med Express VPN, er ikke sikkerhedsudfordringer, men brugervenlige udfordringer. Det kan f.eks. være svært at logge på visse streamingtjenester. Det skal selvfølgelig fikses, men sikkerheden fejler intet.