Weekly News

Ystad Saltsjöbad

Hos Ystad Saltsjöbad går spa-ophold og konferencer hånd i hånd. 

Det 110 år gamle hotel i Ystad på Skånes sydkyst, 60 kilometer fra Malmö og Øresundsbroen, har specialiseret sig i attraktive møde- og konferenceløsninger, hvor lækre spa- og pool-faciliteter og den unikke beliggenhed ud til Østersøen giver gæsterne mulighed for at kombinere det professionelle ophold med afslapning og selv-forkælelse i topklasse.

På Ystad Saltsjöbad er smukke omgivelser og lyden af bølgeskvulp standard-ingredienser i et konferencecenter, der byder på konferencelokaler til mellem 10 og 300 personer. Boathouse, et Newport-inspireret hus på stranden, med plads til 16 personer er velegnet til eksempelvis bestyrelsesmøder.

Hotellets spa-område Salt Creek Spa byder på et bredt udvalg af behandlinger og træning, blandt andet yoga og pilates. Ystad Saltsjöbad har to restauranter til sine gæster – den svensk-amerikanske seafood-restaurant Port og den fransk-amerikanske bistro Vitas.

På grund af valutaforskellen kan danske virksomheder spare 20 procent på at afholde deres konferencer på den anden side af Øresund.

Del

Journalist

Peter Klar

Andre artikler