Weekly News

Tidligere og nye ejere af mineralvands-fabrikken Frem: Egon og Palle Adelhardt samt Claes, Henning og Kim Fuglsang. GENERATIONS- & EJERSKIFTE

Traditioner på flaske finder sammen

En velgennemført virksomhedshandel tager også højde for køber og sælgers værdier, deres historie og traditioner. Ikke mindst når det drejer sig om to gamle familie­firmaer, der skal finde sammen. Det er tilfældet i den handel, der for nylig kom i stand med hjælp fra en virksomhedsmægler: Danmarks ældste familieejede bryggeri, Fuglsang i Haderslev, overtager sodavandsfabrikken Frem i Ribe.

Frem har siden 1978 været drevet af brødrene Egon og Palle Adelhardt. De overtog mineralvandsfabrikken fra deres far, som grundlagde virksomheden i 1949.

Brødrene havde undersøgt mulighederne for et generationsskifte, men valgte til sidst at sælge.

Fuglsangs historie går tilbage til 1865. Bryggeriet er stadig på Familien Fuglsangs hænder. Målet med opkøbet af Frem i Ribe er at skabe større produktion, sortiment og værdi, end de to virksomheder ville være i stand til hver for sig. Umiddelbart vil alle produktionsarbejdspladser i de to byer blive bevaret. I de kommende år har Fuglsang planlagt større investeringer i produktion, tapning og emballering hos Frem.

Del

Journalist

Peter Klar

Andre artikler