Weekly News

HR

Teambuilding går til filmen

Ved at medarbejderne producerer egne små reklamefilm, bygger virksomheder bro mellem teambuilding og faglighed. Mads Himmelstrup, indehaver af www.filmteambuilding.dk, fortæller om konceptet, der modsat traditionel teambuilding også har fokus på fagligheden.

Hvad giver filmarbejdet virksomhederne?

Virksomhederne kan på en ny måde kombinere teambuilding og faglighed. De små film åbner op for, at medarbejderne kan arbejde kreativt med virksomhedernes strategi, DNA, værdier, service, formål etc. Når medarbejderne f.eks. arbejder med at præsentere en af virksomhedens værdier gennem filmmediet, får værdien liv. Det skaber et helt andet ejerskab og engagement end hvis chefen stiller sig op på et møde og læser værdierne op.

Hvor lang tid tager det?

I teams med ca. ti personer får medarbejdere tre timer til at producere deres reklamefilm. Medarbejderne skal selv fordele rollerne. Nogle har en skjult skuespiller i maven, mens andre foretrækker at blive bag kameraet; så der er plads til alle. Efter filmene er produceret, afholdes et awardshow, og efterfølgende får virksomhederne naturligvis deres film med hjem på et usb-stik. 

Del

Journalist

Pia Bundgaard Hansen

Andre artikler