Weekly News

Privat lejlighed med lejet personale

I hver sin ende af Københavns Havn er der eksklusive hotellejligheder

En hotellejlighed er et opgraderet hotelværelse. Er man først oppe i en vis prisklasse, er det flere kvadratmeter for færre penge. Typisk er der både eget køkken, mere privatliv og en basal mulighed for at leve i en egentlig bolig frem for ud af en proppet kuffert. Alt det uden at opgive serviceniveauet på et almindeligt hotel. I det hedengangne og legendariske A-huset på Islands Brygge, hvor kunstnertyper og klubrotter huserede omkring årtusindeskiftet, ligger i dag lejlighedshotellet STAY. 

Den bogstaveligt talt a-formede bygning er omdannet til eksklusive hotellejligheder, hvis vægge og lofter stadig bærer præg af de kunstneriske aktiviteter fra sidste årti. Huset har 172 hotellejligheder, møde- og eventlokaler, lounge og tagterrasse, et par restauranter, et bageri og et træningscenter, og er desuden udstyret med designermøbler fra Hay og en ret enestående udsigt over havnen.

I den anden ende af havnen lige bag Nordhavn Station ligger Charlottehaven, der er tegnet af arkitekterne Lundgaard & Tranberg, som i øvrigt står bag bl.a. Skuespilhuset og Tietgenkollegiet. SKAT har adresse på samme grund, men det betyder ikke, at der ikke er hyggeligt i kvarteret. Charlottehaven byder nemlig på en 13.000 m2 stor gårdhave, fitnesscenter, café, mødelokaler og meget mere. De tilbyder fuldt møblerede og servicerede hotellejligheder fra to værelser til familielejligheder og store penthouses. Så hvorfor nøjes med et hotelværelse, når man kan bo i en fuldt udstyret lejlighed med havneudsigt?

Del

Journalist

Kasper Boye

Andre artikler