Weekly News

Møder der flytter mennesker

Det personlige møde mellem mennesker er stadig et af de stærkeste redskaber, når det kommer til at skabe motivation og forandringer hos virksomheder.

Events er stadig et af virksomhedernes stærkeste værktøjer, når det kommer til at motivere og flytte medarbejdere.

Danske hoteller og konferencecentre er langt fremme på den internationale mødescene, når det kommer til forståelse af, hvad der er vigtigt for at afholde den rigtige konference, det inspirerende møde eller en anden event, der skal udvikle og flytte mennesker. 

– Vi har i mange år arbejdet på at udvikle det perfekte mødekoncept. Og hos os blander konceptet ”Experience Meetings” de håndgribelige ting som gruppelokaler, tilgængelighed og måltider med de mere uhåndgribelige, men bestemt lige så vigtige ingredienser som service, tilfredshed og bæredygtighed, forklarer Ole Sorang, der er Nordisk Marketingdirektør hos Rezidor Hotel Group, som blandt andre driver Radisson Blu hotellerne. Rezidor Hotel Group har netop udgivet temamagasinet ”Inspired by Meetings” om det inspirerende møde.

Hos Radisson Blu, der har mere end 250 hoteller, står uddannede mødeeksperter klar til at guide igennem fra start til slut. Det handler ikke blot om, at der er styr på teknik i mødelokalet, antal stole osv., men om at gæsterne skal føle sig velkomne fra start til slut. Møder skal motivere, og derfor begynder mødet allerede, når kunden ringer op for at booke. 

 – Events er stadig et af virksomhedernes stærkeste værktøjer, når det kommer til at motivere og flytte medarbejdere. Derfor er det uhyre vigtigt, at vores mødeplanlæggere har en god dialog med kunden om, hvad forventningerne er til output af mødet. Det succesfulde møde handler også, om at vi har en stor fleksibilitet, indsigt og er innovative. Servicen er det, vi giver, og oplevelsen er, hvad du kan tage med dig, fortæller Ole Sorang.

Møder skal aktivere sanserne. Hos Radisson Blu arbejder de ikke blot med indretning af lokalerne, men blandt andet også med Brain Food, som holder et stabilt blodsukker gennem hele dagen. Konceptet er udviklet af ernæringseksperter og iscenesat af dygtige kokke i hotellets køkkener. 
Møder handler om at forædle kompetencer, og det stiller krav til konferencestedet, som skal udnytte de digitale platforme optimalt. Det praktiske som teknologien og bredbåndet skal selvfølgelig fungere og være tilgængeligt på hele hotellets område. Og som noget helt nyt introducerer Radisson Blu en gratis app, der kan bruges til at informere mødedeltagerne om programmet for dagen. Eventuelle ændringer i dagens program når dermed hurtigt og effektivt ud til deltagerne.

Det motiverende møde spiller også ind hos andre i branchen. Rungstedgaard i Nordsjælland har vundet Kursuslex’ Møde & Event Award 2015 i kategorien bedste lokaler. Hos københavnske AC Hotel Bella Sky er der blevet arbejdet med nærvær, præcision og harmoni i indretningen af de 48 nyindrettede mødelokaler og auditorier, der har plads til 6-930 personer. Desuden er der en kongreshal, som kan rumme op til 4200 personer. 

Fakta

I en årrække har organisationer, virksomheder og konferenceudbydere arbejdet målrettet med det danske mødekonceptet ”meetovation”, der har fokus på det succesfulde møde. Konceptet har bragt Danmark i en førerposition internationalt. Målet er at trække endnu flere møder og konferencer til Danmark

Del

Journalist

Pia Bundgaard Hansen

Andre artikler