Weekly News

Konferencer i fængslet

Den sidste indsatte forlod Horsens Statsfængsel i 2006, og siden har det monumentale bygningskompleks i Horsens under navnet ”Fængslet” fungeret som et helt unikt kultur- og konferencecenter, der giver sine gæster en oplevelse, man ikke får mange andre steder.

Hvor andre konferencecentre lokker med delikate, lækre omgivelser, måske i naturskønne omgivelser, tilbyder Fængslet en, hvad man kan kalde no nonsense-oplevelse i bastante rammer, der alligevel har sin egen fascinerende kulturhistorie at fortælle sine gæster. I Fængslet får man i bogstavelig forstand ”en mur” omkring sin konference. Fysisk er man solidt afskærmet fra det pulserende samfund, men teknologisk lever Fængslet op til alle nutidens krav, og Fængslets møde- og konferencelokaler er fuldt udrustede med AV-udstyr og moderne, komfortable møbler.

De særprægede bygninger giver mulighed for at henlægge forskellige typer af møder til vidt forskellige omgivelser. De små celler fra statsfængslets tid kan benyttes til små møder, der er grupperum og lokaler til større forsamlinger, og så kan selve cellegangen bruges til events og præsentationer i helt specielle rammer.

Forplejningen i Fængslet er et kapitel for sig, idet maden er inspireret af de indsattes kostplaner. Menuen står dog ikke blot på vand og brød, lover Fængslets konferenceafdeling.

Del

Journalist

Peter Klar

Andre artikler