Weekly News

IoT på spring til flere brancher

Utallige brancher vil i de kommende år få gavn af IoT som et middel til at effektivisere deres drift og styrke deres produktudvikling og konkurrenceposition.

Det forudser virksomheden Prevas, der er specialiseret i at implementere komplette IoT-løsninger hos kunder inden for bl.a. vindmølle- og medicoindustrien.

– Det kan f.eks. være en møbelfabrikant, som normalt ikke har elektronik i sit produkt, men som gerne vil kopibeskytte det, eller vide, hvor nogle specifikke, dyre designermøbler rent geografisk befinder sig, siger Vice President Sales & Marketing i Prevas, Søren W. Mathiasen.

Prevas sørger for hele IoT-løsningen – fra de enkelte sensorer og softwaren i apparatet, der skal opkobles, til håndtering af kommunikationen og opsætning af server og cloudløsning.

– Ved at generere IoT-devices bringer vi apparater af enhver art til nettet, og de typer af virksomheder, som ikke er nået dertil i deres produktudvikling, hjælper vi med at samle data op, så de får helt nye, værdifulde informationer, de kan bruge i udviklingen af deres produkter og deres virksomhed, siger President i Prevas, Henrik Møller.

Del

Journalist

Peter Klar

Andre artikler