Weekly News

Investér i ure

Ure er blevet eftertragtede investeringsobjekter, og i Odense har den traditionsrige Juvelér og urmagerforretning Ragnar Ure & Juveler, som blev grundlagt i 1956, altid haft fokus på kvalitetsmærker som Rolex, Omega, Tudor, Tag Heuer m.fl. Her kan man mærke den øgede efterspørgsel.

– Der er rigtig mange, der er begyndt at investere i ure, og det er der en god grund til, for prisen på unikke ure er steget helt enormt. Rolex er f.eks. et af de mærker, der findes en hel kult omkring, fortæller Kristina Rosing, partner og tredje generation i familievirksomheden, og tilføjer:

– Lige nu er det helt ekstremt, og vi har aldrig haft så mange på ventelisten til specielt sportsmodellerne i stål fra Rolex; specielt Daytona, SeaDweller og den grønne Submariner.

Ifølge Kristina Rosing handler interessen ikke kun om, at urene er sikre investeringer. De er også statussymboler og har en brugsværdi.

– Man skal gøre sit forarbejde ordentligt. Der er forskel på urene og serierne, og man skal gøre op med sig selv, hvad en god investering er, for selvom man sagtens kan gå med et Rolex-ur uden, at det taber værdi, så kræver det vedligeholdelse. Vigtigst er dog, at man vælger med hjertet. 

Del

Journalist

Frank Motzkus

Andre artikler