Weekly News

Viggo Ole Pannbacker, direktør i GUS Nordic ApS. SCM

Fødevare­teknologi sikrer rettidig toldbetaling

ERP-systemet GUS-OS Suite blev oprindeligt udviklet til at håndtere fødevare- og medicinalindustrien krav om total sporbarhed.

Men efter EU’s krav om standardiserede tolddokumenter og øget sporbarhed fra 1. maj 2016, har mange virksomheder fået øjnene op for, at systemet også kan sikre korrekt og rettidig toldbetaling.

Direktør i GUS Nordic ApS, Viggo Ole Pannbacker, forstår godt, at virksomheder, der handler over landegrænserne, desperat søger en løsning.

– Styring af tolddokumenter handler for mange virksomheder om meget store millionbeløb, og dermed i sidste ende om likviditet. GUS-OS Suites workflow-teknologi kan fuldstændig automatisere processerne omkring toldlager og aktiv forædling, og sparer dermed virksomhederne for en meget usikker, manuel håndtering.

Hos GUS Group har telefonerne da også glødet de seneste år.

– Vi er ude og holde opstartsmøder én til to gange om ugen. Derudover har vi præsenteret løsningen for SKAT, der mener, at vi har lagt standarden for den slags løsninger. Det er vi selvfølgelig meget stolte over, siger Viggo Ole Pannbacker.

Del

Journalist

Frank Ulstrup

Andre artikler