Weekly News

Dragsholm Slot

Kun en times kørsel fra København, 25 kilometer vest for Holbæk, i det smukke Odsherred, byder Dragsholm Slot sig til i et unikt univers, der med sin historie, natur, arkitektur og gastronomi danner en optimal og autentisk ramme om par kursusdage og konferencer.

Mødet med det 800 år gamle slot i markant anderledes omgivelser oplever gæsterne som et kærkomment afbræk fra vante omgivelser og rutiner.

Den vidunderlige ro på slottet, og i den omkringliggende natur, hjælper naturligt med at fastholde og forstærke gæsternes fokus på det professionelle formål med opholdet. På Dragsholm Slot spiller naturen på flere måder en særlig rolle.

Det gastronomiske niveau er højt i slottets nordiske køkken, hvor nogle af Nordens mest anerkendte kokke arbejder med sæsonens lokale råvarer fra den inddæmmede Lammefjorden.

Samtidig udgør naturen omkring Dragsholm Slot Danmarks eneste UNESCO-certificerede Geopark med et væld af muligheder for løb, mountainbike og udendørs fitness træning i de smukkeste landskaber.

På slottet sikrer kombinationen af store sale og små saloner fleksibilitet på konferencer og kurser. Konferencelokalerne er udstyret med alle moderne teknologiske hjælpemidler, og samtlige 34 dobbeltværelser er indrettet med nye Hästens-senge.

Del

Journalist

Peter Klar

Andre artikler