Weekly News

DFDS Seaways – Minicruise til Oslo

Det giver nærvær at være samlet i to dage på et skib til søs. Den værdi udnytter mange virksomheder til at henlægge konferencer og møder af enhver slags til et Minicruise til Oslo med DFDS Seaways.

På rederiets to Oslo-færger er dæk 10 på det ene og dæk 11 på det andet indrettet til konferencecenter med mødelokaler, der kan rumme fra 2 til 220 mennesker.

Og når de mere formelle programpunkter er gennemført, sikrer seks timer i Oslo samt skibenes udbud af restauranter, diskotek, vinbar og anden underholdning gode muligheder for at ryste konferencens deltagere sammen og give dem en positiv social oplevelse ud over det faglige udbytte.

– Det er lige som på et hotel, men mere med langt flere muligheder end på de fleste andre hoteller. Vi har livemusik hver dag hele året – det ser man ikke mange andre steder. Er man skandinavisk virksomhed, er en tur med Oslo-færgen en god mulighed for at give sine internationale kunder en unik oplevelse af noget meget nordisk på en sejlrute med en 140 år lang historie. En fjordindsejling ved højlys dag bliver siddende i enhver forretningsforbindelse, siger Country Manager i DFDS Seaways, Kevin Thyge Helsinghof.

Del

Journalist

Peter Klar

Andre artikler