Weekly News

Det skal være let

Politikerne og kommunalbestyrelsen i Nordfyns Kommune har nedsat Task Force Erhverv, der skal hjælpe både nystartede og etablerede virksomheder. Marianne Greve, der er projektleder hos Task Force Erhverv, fortæller om tiltaget.

Hvad gør I for virksomhederne?

I Nordfyns Kommune har vi lavet en ordning, hvor virksomhederne altid kan komme i kontakt med os. Vi ved, at mange virksomhedsledere har en travl kalender, så det er vigtigt, at virksomhederne kan have en dialog med os uden for normal arbejdstid samt i weekenderne.

Hvorfor har I lavet ordningen?

Vi vil helst ikke sige nej til virksomhederne, så jo før vi kommer med i en planlægningsfase, jo bedre kan vi hjælpe. Det er klart, at vi ikke kan give tilladelse til alt, men bliver vi involveret fra begyndelsen, kan vi bedre hjælpe virksomhederne med at finde løsningerne.

Hvordan følger I op?

Vi prioriterer bl.a. at tage ud at besøge virksomhederne. Vi gør det for at få dialogen, men bestemt også for hele tiden at have føling med, hvad virksomhederne har brug for. Derfor har Task Force Erhverv også et tæt samarbejde med lokale uddannelsesinstitutioner og Jobcenteret, så vi kan hjælpe virksomhederne med at skaffe faglært arbejdskraft. 

Del

Journalist

Pia Bundgaard Hansen

Andre artikler